Strøtanker, brudstykker & egne veje

Hvis jeg skal sige det kort, er jeg drevet af drømme & nysgerrighed, provokeret af snæversyn & forudsigelighed og opflasket på champagne & eventyr.

Den lidt længere version er, at jeg mit cv og mine hverdage – udover det helt formelle så som min cand.mag.-grad i retorik og mine over 15 års erhvervserfaring, der startede med, at jeg opbyggede min egen afdeling for tendens-og kulturanalyse af et internationalt reklamebureau – er et spraglet krydsklip af vidt forskellige projekter, tilgange, rejseoplevelser, samtaler, eksperimenter, metoder og initiativer.

Noget af det udgør mit levebrød. Det bringer mig typisk rundt på erhvervslivets, ministeriernes og mediernes bonede gulve og har gennem mine givet mig et godt og grundigt kendskab til mange forskellige brancher og organisationer, forståelse for, hvordan man gennemfører store projekter i komplekse organisationer – og et meget stort og sammensat netværk. Det kan du alt sammen læse lidt mere om her.

Resten af tiden bruger jeg på eksperimenter. I dag foregår det især gennem Borgerlyst og Samtalesaloner, men tidligere var det især  Magasinet Reflexioner, der fungerede som mit eksperimentarium. Her er der plads til at grundforske, udvikle, fejle. Det er legepladser for voksne, eksperimentarier, udkigsposter.

Det hele vekselvirker og krydsbefrugter hinanden. Eksperimenterne holder mig frisk, opdateret og på forkant med de nyeste tendenser og giver mig mulighed for at afprøve mine nyeste ideer og metoder, inden jeg bruger dem i vigtige udviklingsprojekter i erhvervslivets eller forvaltningens top. Og mine erfaringer fra erhvervslivet og det offentlige gør mig bedre i stand til at få mine eksperimenter ført langt og vidtrækkende ud i livet.

Fælles for alt, hvad jeg giver mig i kast med, at jeg prøver at gøre en forskel: ved at formidle tingene på nye måder, opdage nye nuancer, sætte samtaler igang, styrke handlekraften eller udvikle strategier, der skaber positive samfundsforandringer. Så kontakt mig endelig, hvis det også er den slags, der optager dig.

Advertisement