Se & Hør-manden i denne uge: H.K.H Kronprins Frederik

by Nadja

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden, jeg har rapporteret fra sladderbladenes royale spalter. Men nu er det sommer og årets mini-medie-festival er på sit højeste. Og i denne uge så jeg så en helt ny variant af Se&Hør’s grænseoverskridende royale stunts. De har nemlig valgt at bringe Frederik som denne uges “Se&Hør-mand”.

De må have haft den ide i ærmet længe, så den kunne ramme forsiden i en særlig sløv uge. Og denne uge har i sandhed været sløv, hvis de største forsidenyheder de kunne diske op med er, at Bjarne Riis svigter sin syge mor, og at “Politi-Per” har kræft (uendelig trist at høre, men ikke ligefrem en juicy sladderhistorie).

Og som kompensation har forsidegrafikeren så fået lov at forlyste sig med to kæmpe billeder af henholdsvis Se&Hør-manden (H.K.H.Kronprinsen) og “Se&Hør-pigen” topløs, tatoveret og piercet mørk skønhed ved navn Michelle. Hver Se&Hør-mand eller -kvinde finder normalt plads på forsiden. Men i denne uge fylder de næsten en fjerdedel – samtidig med at billederne af dem er klippet ud, så de ved første øjekast ser ud somom der er en relation mellem de to. Der er godt nok stempler på dem begge med henholdsvis “Se&Hør-manden” og “Se&Hør-pigen”. Men det skal man være ret fast læser for lige at kunne gennemskue, hvad betyder. Og de fleste har som bekendt kun et par øjeblikke i Netto-køen til at gøre sig deres egne tanker og lade rygterne svirre.

Inden i bladet er Michelle så også helt afklædt på billederne (in puris naturibus, som min mor ville have sagt) mens billederne af Frederik er ret almindelige billeder af en badende kronprins m. tækkelige boksershorts. Så det er ikke billederne, der overskrider alle grænser. Det er derimod Se&Hørs konstruerede svar på de poesibogs-spørgsmål genren lægger op til. For mens Michelle Jørgensen får lov til selv at fortælle, at hendes livret er thaimad og at hendes favorit-tøj er frækt tøj, har redaktionen lagt Frederik følgende i munden (jeg gengiver det ordret – og vil i øvrigt lade det stå for sig selv herfra, så enhver kan tænke og tolke sit)

Se&Hør-manden

Navn:

Frederik André Henrik Christian

By:

Fredensborg

Højde og vægt:

Højden er under middel og vægten støt stigende.

Stjernetegn:

Tvillingerne

Kæreste:

Gift med Mary – p.t.

Stilling:

På bistand

Fritidsinteresse:

På andres regning

Livret:

Varm luft og tomme kalorier

Her går jeg i byen:

Samme steder som Se&Hør

Det tænder jeg på:

Alt gratis

Favorittøj:

Min Harboe-uniform

Mit idol:

Kai “OL” Holm.

Advertisement