Gemmeleg: Kommentarerne er rykket ned under indlæggene

by Nadja

Dette er indlæg af sådan lidt “brugsvejledningsagtig” karakter. En trofast og opmærksom læser har nemlig lige gjort mig opmærksom på, at hun ikke længere kunne finde kommentarerne på bloggen. Linket var væk…

Det forårsagede lige et øjebliks vild panik her i lejren, indtil jeg kom i tanke om, at jeg forleden skiftede layout på Nadjas Reflexioner. Fra “Connections”, der har tjent mig trofast det første halvandet år, til “Misty Look”, som jeg har været rigtig glad for at bruge til både Share a Brainwave og FairTrade Designers.

Og i det nye layout gemmer kommentarerne og kategorierne sig UNDER indlægget, mens de før stod øverst sammen med dato og forfatternavn. Det var faktisk en af de væsentligste årsager til at skifte – at der blev temmelig rodet deroppe i toppen, især for folk, der ikke er så vant til at begå sig i blogosfæren. Det er nok nemmere at forholde sig til en titel, en dato og et forfatternavn. Og i øvrigt mere naturligt at klikke på et kommentarlink, når man har læst/skimmet indlægget til ende.

Så hvis du også sidder og brænder inde med en kommentar, som du ikke kan komme af med, fordi du higer og søger efter kommentar-linket, så prøv at kigge under indlægget – og alarmér mig, hvis du stadig ikke kan finde det. For så er der noget alvorligt galt (med systemet eller layoutet – ikke med dig :-)

Hmmmm – igår et indlæg om legepladser for voksne…i dag et indlæg om kommentarer, der leger

borte-borte – tit-tit

Advertisement