Start spreading the news – I’m gonna be a part of it: New York, New York

by Nadja

Til foråret tager jeg tre måneder til New York

For at…

 • …få sat ordentligt fokus på det internationale Reflexioner
 • …skrive på det bærende essay til Reflexioner on Waves i metropolen hvor alverdens kulturelle bølger hvirvler sammen i en malstrøm af inspiration…
 • …mødes med forskere, kunstnere, tænkere og forfattere, der kunne have lyst til at bidrage til Reflexioner on Waves
 • …undersøge mulighederne for distribution, strategiske alliancer, samarbejder, arrangementer…you name it…
 • …og ikke at forglemme for at…
 • …spise bagels med cream cheese and lox i Strawberry Fields
 • …falde forbi til jazz, poesi, teater, udstillinger og martinis på udvalgte steder på alle tider af døgnet…
 • …hænge ud med min hjertensgode – og temmelig Woody Allen-agtige – extended New York-family, der kender byens krinkelkroge som deres egen bukselomme…
 • …realisere drømmen om at være lidt længere end en feries tid i New York – en drøm, jeg har haft siden jeg første gang var derovre i 1994 og blev så massivt påvirket af byens puls, at jeg fuldstændig ændrede min tilgang til tilværelsen, studierne og fremtidsudsigterne…
 • …blogge i timevis på små skumle kaffebarer…
 • …bruge hele dage på at browse gennem boghandlere og bladkiosker…
 • …shoppe…
 • …udforske ingredienser og gastronomiske eventyr hos Zabars
 • …udfordre smagsløgene med alverdens køkkener og gastronomi…
 • …tage et smut til D.C. under “The cherry blossom festival” for at besøge min gode ven Paul og hans familie midt i mylderet af blomstrende kirsebærtræer ved Jefferson Memorial…
 • …sidde på en bænk og se læber i alle faconer og paraplyer i alle farver defilere forbi…
 • …og i det hele taget bare være helt, helt åben overfor at udforske alt hvad der måtte melde sig på banen af nye muligheder, invitationer, flyers, leads, ideer, forslag. Få ventileret hjernen og rusket mig selv lidt.

Og nej, jeg ved endnu ikke, hvor jeg skal bo. Og ja, det kommer til at blive meget dyrt, mørkt og småt. Og JA – hvis du kender noget til nogen, der har en lejlighed eller et værelse til leje, der er lidt billigere, lysere eller større – eller som gerne vil swappe til fire værelser ved Skt. Hans Torv, må du hjertens gerne sige til

Og du må selvfølgelig også hjertens gerne skrive til mig, hvis du kender nogen derovre, du synes, jeg burde kontakte – fordi de er spændende, kloge, sjove, inspirerende eller arbejder med noget interessant, der kunne gøre dem relevante som bidragsydere til Reflexioner. Eller hvis du selv er i New York i foråret, og man lige skulle mødes til en drink et sted…

Og hvis du selv har haft nogle gode oplevelser med gallerier, museer, parker, coffeshops, byens bedste bagels, udsigtspunkter, boghandlere, foredragsrækker, teatre, særligt gode “peoplewatching-bænke”, restauranter eller ruter gennem byen, ville det være et hit, hvis du ville dem her i kommentarfelterne – lur mig, om ikke der er andre af læserne, der med jævne mellemrum lægger vejen forbi The Big Apple og gerne vil have gode tips…

Uhhh altså…jeg glæder-mig glæder-mig

Advertisement