Jeg var så ikke den eneste, der testede valgtests…

by Nadja

Siden jeg skrev mit indlæg om test af valgtests er der virkelig blevet op og ned i søgeordstatistikken. Og jo tættere vi kommer på valget, jo flere sidder åbenbart derude og googler valgtests. Se for eksempel, hvordan den øvre del af statistikken ser ud i skrivende stund – torsdag den 8. november klokken 20.53.

stemme test 11
nanna birk larsen 5
tv2 valg test 5
test til valg tvivl 4
test stemme valg 4
æblesorter pink lady 2

Det siger jo en del om, at mange vælgere gerne VIL tage aktivt stilling, men har behov for hjælp, end den de får i den traditionelle valgdækning. Det siger også en del om, at de tests nok bliver brugt mere end ofte. Det siger en del om, at politikerne virkelig skal besvare de tests med omhu. Og derfor siger det endnu mere om, at dem der skruer de tests sammen har en forbandet pligt til at sørge for, at spørgsmålene kommer hele vejen rundt om det politiske spektrum, at de ikke er møvende og at “ved ikke”-svarene ikke giver forkerte udsving.

Advertisement