Kaffemaskinekaffemaskine-kaffens renaissance

by Nadja

En gang i mellem sker der det sjove, at to tidligere blogindlæg glider sammen. Og i dag skete det for disse to disse to indlæg:

Cortado-segmentet

og

Er det lukket-lukket eller bare lukket?

En af mine kontorfæller annoncerede nemlig stolt, at han havde købt en kaffemaskine. Og min umiddelbare reaktion var, at spørge: “En kaffemaskine-kaffemaskine?”

Som i:

“Mener du en kaffemaskine-kaffemaskine – hverken stempelkande, hjemme-cafe-model-til-samtalekøkken eller italiensk model på den forcromede måde? Altså en helt almindelig god gammeldags kaffemaskine med filter og dryp-dryp og så ellers ikke så meget gejl med den kaffe-maskine?”

Og yep – det var lige præcis sådan en kaffemaskinekaffemaskine han mente. Han var træt af alle de smarte stempelkander m. wannabe-termoeffekt. Nu skulle vi sgu ha’ en ordentlig kop kaffe.

Og hvad kan jeg sige…jeg elsker jo selv en stærk espresso med dampet mælk…men tidens tegn peger uomtvisteligt på, at cafe latte-segmentet er soooo last year. Hvis man skal på cafe og kaffebar er det cortadoen, der går sejrsgang – og derhjemme og på kontorerne får kaffemaskinekaffen + færgekaffen en markant renaissance.

Advertisement