Waves of Wisdom – mit nyeste redaktionelle eksperiment i arbejdet med Reflexioner on Waves

by Nadja

Bao Ding Lygte

Efter flere måneders forrygende og superinspirerende åben brainstorming til Share a Brainwave, er jeg nu klar med næste eksperiment i rækken af udfordringer og tiltag, der med tiden vil blive til Reflexioner on Waves.

So please welcome…

Wavechallenge # 2 – Waves of Wisdom.

Waves of Wisdom er et virtuelt stafetløb, hvor tænkere, forskere, forfattere, erhvervsfolk, kunstnere og andre nysgerrige sjæle udfordrer hinanden til at besvare det samme spørgsmål “What’s making waves in your field?”

Forhåbentlig vil stafetten sprede sig som en bølge af spørgsmål, svar, nysgerrighed og tankevirksomhed – og vikle sig verden rundt. Med jævne mellemrum vil jeg så sætte nye bølger i gang ved at udfordre en helt ny person fra et helt andet fagområde og land til at skrive et indlæg… og fortsætte den nye bølge ved at sende spørgsmålet videre ud i verden. Til en anden tænker, de måtte synes kunne have et interessant perspektiv på bølger. Bølgestafetterne er nummererede WoW1, WoW2, WoW3 etc etc – og man kan følge hvem, der har udfordret hvem i bunden af hvert indlæg.

WoW1 ruller nu. Første deltager er Marcus Rubin. Hans indlæg kan du læse her.

Jeg håber meget, at I derude vil kommentere ligeså flittigt på indlæggene på Waves of Wisdom som I gør her på Nadjas Reflexioner og på Share a Brainwave. Som altid er ris, ros og kommentarer meget velkomne! Og, og, og… hvis I har gode ideer til, hvem der kunne være gode bølgestartere, må I endelig komme med gode forslag.

Just for the record: Share a Brainwave lever selvfølgelig videre – så følg endelig med og del associationer, billeder og ideer derovre, hvis I skulle falde over en bølge eller to derude i hverdagen.
God fornøjelse – vi ses på http://www.wavesofwisdom.net

Advertisement