Æ’erne der forsvandt. Æhææææ.

by Nadja

Der er sket noget meget mærkeligt. Alle indlæg her på bloggen, der indeholder Æ i emnefeltet viser pludselig

“Sorry no posts match your criteria”

når man klikker på dem, linker til dem eller vil kommentere dem. MEGET mærkeligt. Nu har wordpress-supporten lovet mig, at de fungerer igen fremadrettet (derfor dette indlæg med dette emnefelt for at teste det).

Men de gamle indlæg med Æ i titlen fungerer stadig ikke. Så nu har jeg gået dem alle sammen igennem…og er egentlig blevet overrasket over, hvor ofte jeg bruger Æ.

Tænk hjælp, tankevækkende, iværksætter, tværfaglig, ærlig, æggende, kærlig, nytårsforsæt, gæk, kæpheste… Æ’erne er langt mere markante, end man sådan lige skulle gå og tro. Og savner alle mine Æ-indlæg. Hjælp mig WordPress!

Advertisement