Kunsten at huske, hvad der er det vigtige

by Nadja

Efter en uge med en hel stribe kundebesøg, fancy frokostmøder og fuldt pakket aftenprogram, åndede jeg her til morgen lidt lettet op ved udsigten til en fuld dag i mine dejlige kontorlokaler med masser af mulighed for at blogge, videreudvikle Reflexioner og vende verdenssituationen med mine superinspirerende kontorfæller.

Mens jeg spiste morgenmad med min far, der lige er hjemme fra Kina på en kort ferie og derfor har overnattet hos mig et par dage og fået et lille indblik i min hverdag, sagde jeg:

“Ahhh – i dag kan jeg tage den lidt med ro. Jeg skal ikke rigtig noget vigtigt.”

Og hvad svarende han promte?
“Nadja,  du må aldrig glemme, at det er videreudviklingen af Reflexioner, der er det allervigtigste.”

~~~~~~

Tak, siger jeg bare. Man siger ofte, at danske iværksættere oplever manglende opbakning fra familien. Og jeg er meget taknemmelig over, at det aldrig været et problem i mit tilfælde. Snarere tværtimod.

Advertisement