Trend møder kontratrend

by Nadja

OK – nu skal jeg nok snart holde op med at trætte jer med al min snak om gastronomi i plasticbægre og malerbøtter. Men den her må altså lige med alligevel, fordi det er et sjovt eksempel på, hvordan blogosfæren og virkeligheden smelter sammen.

I går skulle jeg lige sørge for lidt nærende kost til en nybagt mor. Og svingede således forbi Cofoco Marché for at hente kalvefrikassé. Mens jeg ventede, MÅTTE jeg jo lige snuppe et billede, at deres stabler af plast-bøtte-gastronomi, der alene i kraft af mængden opnår en vis æstetik:
Plasticmad

Og hvad sker der så, da jeg ankommer til babybeundring hos nybagt mor (der er så nybagt, at hun med garanti ikke haft tid til at følge min blog i de seneste par uger). Hun serverer plastbøtterne direkte på Musel Mega-tallerkenerne:

Trendkontratrend

Trend møder kontratrend – og funky måltid opstår…

Advertisement