Bliv Bon-kammerat med de scleroseramte

by Nadja

Der er en vis risiko for, at det her er en gammel nyhed, for jeg panter temmelig sjældent flasker, og jeg kommer endnu sjældnere i SPAR. Men jeg er ligeglad med, at jeg måske fortæller jer noget, I allerede ved, for det her er simpelthen genialt tænkt:

Lige ved siden af flaskeautomaten i min lokale sommerhus-SPAR har de placeret en smart lille plasticbox, hvor man opfordres til at lægge sin flaskebon og støtte de scleroseramte med det beløb man ellers ville have pantet. Ved siden af hænger et par oplysnings-handouts om scleroseramte under overskriften “Bliv bonkammerat med de scleroseramte”.

Nemmere bliver det da ikke at støtte en god sag; i mange tilfælde gider man jo alligevel ikke at skulle ind gennem butikken og stå i lang kø for at pante 23,75 – og det er alligevel en langt større støtte end de fleste ville smide i en raslebøsse.

Point til SPAR og Scleroseforeningen for at have fundet på et godt alternativ til “må jeg lige forstyrre dig et øjeblik-slalommet” mellem Nørreport og Kultorvet.

Advertisement