Seneste nærbillede af The Empire Spire: Christiansborgs nye tårn

by Nadja

Efter at have skrevet mit indlæg om Christiansborgs nye tårn i morges, gik jeg her til eftermiddag en solskinstur ind for at tage byggeprojektet i nærmere øjesyn.

De tre kontroversielle kroner på toppen, kroner stadig spiret. Men hele den nederste del af konstruktionen er nu så færdig, at man tydeligt kan se inspirationen fra den originale Empire State Building i New York.

På skiltene udenfor byggepladsen kunne man nu også se navnet på Københavns nye vartegn: The Empire Spire.

The Empire Spire under construction

The Empire Spire er stadig under ombygning. Det er den kendte amerikanske arkitekt April Snar, der har tegnet Københavns nye vartegn, der ventes at blive afsløret for offentligheden den 1. april 2007. I forgrunden ses Absalon, Københavns grundlægger parat til at forsvare det  nye vartegn.

Advertisement