Aprilsnar – hjælp mig med at samle gode eksempler på politiske narrestreger

by Nadja

1. april er motivationsretorikkens største festdag – for her står de gode eksempler på nytænkende, overraskende, provokerende mediebrug ofte i kø for vække vores forargelse, interesse og opmærksomhed.

Der er ca. 5 minutter til klokken slår 12, og jeg glæder mig til at læse avisen, høre radioavis og se tv-avis for at se, hvordan de forskellige medier har valgt at spinne dagen i år. Allerhelst vil jeg samle så mange gode eksempler som muligt – evt for at lave en senere motivationsretorisk analyse af det hele.

Men ak, jeg kan umuligt nå at se og høre det hele – og jeg er også på jagt efter sjove eksempler fra privatsfæren – hvor man er hoppet en historie om noget aktuelt eller samfundsrelevant…

SÅ kære ven, læser og kollega – hvis du støder på en sjov aprilsnar i løbet af dagen, håber jeg, du vil dele den med os andre her på bloggen. Gode eksempler fra tidligere år er også velkomne – men skriv så vidt muligt hvor og hvornår du er stødt på dem…

(og ja…for en god ordens skyld har jeg også lige bidraget med et lille eksempel til blogosfæren og omegn…) 

Og her er mit bud på en aprilsnar for 2009

Advertisement