En reklamepause i reklamepausen

by Nadja

Det sker kun sjældent, meget sjældent. Men en gang i mellem sker det heldigvis. Et reklamebureau tænker skævt, modigt og ambitiøst nok – og en virksomhed/produktchef er modig nok til at satse. Og give modtagerne en lille æstetisk, tankevækkende drømme/tænke-pause midt i de filmede tilbudsaviser og Cilit Bang-larmen (og JA, jeg ved godt, at hadereklamerne ofte er de allermest effektive, men det ændrer ikke på, at man også godt kan have ambitioner om at ville andet og mere med sin dyrekøbte taletid)

Det skete da Sony Bravia først med dansende hoppebolde i San Fransiscos gader og farvede springvand skabte forunderlige, farverige reklamepauser i reklamepauserne
Og for tiden kører My Travel en film der – selvom den trods alt ikke er heeelt på niveau med hoppeboldene – alligevel får mig til at smile og rocke (nuvel – tangoe, hvis man altså kan lave tango til et verbum?) hver gang den vises.

Se den her – og snup dig iøvrigt en tur rundt på tango-sitet, der meget gennemført følger op på filmens løfter om fleksibilitet, muligheden for at rejse på sine egne præmisser og rejser til ‘overalt’. Og skidtet virker – jeg får sådan lyst til at rejse og “hit someone with my rythmstick” hver gang den kører over skærmen.

Og ja, udover æstetikken og musikken sætter jeg stor pris på de skæve vinkler fra de forskellige destinationer. Rejseannoncering handler så ofte om børnefamilieparadis, sol og strand – mens det her snarere lægger op til insigtseeing…

Advertisement