Hvorfor læser du blogs? (Bloktjek07)

by Nadja

Blogs er på kort tid blevet et buzz-word af de helt store. Og buzz-words har det med at blive fluffy, uhåndgribelige og lidt ulidelige. Det kan være svært at vide, om der er hold i det hele – eller om det er overproportionet eller overdimensioneret.

Blogtjek07 tager temperaturen på den danske blogosfære
For at få en mere håndgribelig fornemmelse af den danske blogosfære har en gruppe bloggere – udsprunget af en af samtalerne på Blogforum 2 – udviklet Blogtjek07. En række enkle spørgsmål, der tager den demografiske temperatur på, hvem der læser blogs.

De første spørgsmål handler om blogosfæren generelt, de sidste zoomer ind på nadjasreflexioner – og kan dermed give mig en fornemmelse af, hvorfor du læser min blog. Det tager højst to minutter – og du deltager i undersøgelsen ved at klikke her.

Tilmeld din egen blog!
Hvis du selv er blogger, vil det være dejligt, hvis du også tilmelder din egen blog. På den måde kommer undersøgelsen så vidt omkring som muligt. Det gøres let med en mail-adresse, en blogadresse og en selvvalgt adgangskode på blogtjek.blogforum.dk

Jeg er spændt på, hvad I siger derude…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Hvis du også gerne vil give dit besyv med på andre blogs, er det ikke noget problem. Hvis de deltager i undersøgelsen, vil de også have et ‘unikt’ link til et spørgeskema, der både indeholder de generelle spørgsmål og specifikke spørgsmål om den aktuelle blog. Og de dygtige teknikere bag undersøgelsen, har nemlig kodet det så smart, at du ikke forvirrer statistikken ved at deltage flere gange :-)

Advertisement