SHARE A BRAINWAVE ~ Vær med til at skabe REFLEXIONER on WAVES

by Nadja

I dag er det Reflexioners fem-års-fødselsdag. Og i den anledning starter jeg et nyt eksperiment:

SHAREABRAINWAVE.NET

Share a Brainwave er en del af redaktionsarbejdet med vores første internationale og kollaborative udgave: Reflexioner on Waves.

Med Share a Brainwave udfordrer vi tænkere, bloggere, forskere, forfattere og kunstnere verden over til at dele de associationer ordet WAVE sætter igang. Det kan være alt fra et kort referat af forskningsresultater til funky feriebilleder. Links til andre websites eller kunstprojekter, der bølger derudad. Et digt. En kommentar til en aktuel mediehistorie. En skæv fortolkning af wavebegrebet. Eller en spontan reflexion sat i gang af et af de andre indlæg.

Jeg håber, du har lyst til lege med – og det kan du gøre på flere måder:

Opret dig som bruger – og publicér selv dine indlæg
Share a Brainwave er sat op som en gruppeblog, hvor alle kan gå ind og oprette sig som bruger. Så kan du selv skrive, redigere og publicere dine braiwaves – og de vil komme til at ligge på forsiden af SHARE A BRAINWAVE blandet med indlæggene fra de andre brugere. I kronologisk rækkefølge med de nyeste indlæg øverst.
Du kan oprette dig som bruger ved at klikke her.

Læs og kommentér som på enhver anden blog
Hvis du ikke har lyst til at oprette dig som bruger, er du selvfølgelig også velkommen til bare at ‘surf the brainwaves’. Kommentarfelterne fungerer som på enhver anden blog – og du behøver ikke være registeret som bruger for at kommentere.

Skab et værk til The WAVEBAND Gallery
Topbilledet på shareabrainwave.net er tænkt som et galleri for moderne kunst: The WAVEBAND Gallery. Her vil skiftende kunstnere udstille originale værker skabt til SHARE A BRAINWAVE. Den første, der udstiller er den danske billedkunstner Jannie Weimar, der helt fra Reflexioners spæde start for fem år siden har været med til at tilføre det visuelle udtryk en helt særlig poesi.
Læs her, hvordan du udstiller et billede.

Hjælp os med at sprede bølgen
Hvis du kender andre, der kunne have lyst til at lege med, må du hellere end gerne fortælle dem om Share a Brainwave. Vi vil meget gerne have så mange nationaliteter, fagområder og synsvinkler med som overhovedet muligt. Så spred den endelig også til folk, der tænker helt anderledes end dig selv.

Og hvad er der så tilbage at sige andet end “10~20~30~40~ 50~60~70~80~90…100”

Spring i. Plask. Leg. Lad dig inspirere. Ha’ det sjovt. Lad en association tage den anden ~ og nyd bølgen den blå…

WAVEBAND 1, created by Jannie Weimar

‘Wavy hair and a comb’. Created by Jannie Weimar for SHARE A BRAINWAVE

Advertisement