Test din københavnerviden

by Nadja

Jeg skal ellers lige love for, at der er gang i københavner-viden-udvekslingen for tiden. Og hurra for det.

Det nye fællesskabte gå-ud-anbefalings-site mitKBH.dk har jeg jo allerede anbefalet – og selvom konkurrencen er ved at synge på sidste vers, vil jeg da også lige sende et link over til AOK’s udfordring.

Konceptet må være udviklet af dem, der stod bag den samfundsviden-udfordring, Berlingske kørte for et stykke tid siden – men det gør den ikke ringere, for konceptet holder… gode spørgsmål og sjove svarmuligheder (det er faktisk en kunst at udtænke troværdige forkerte svar og disse udmærker sig ved at være endog meget troværdige) som man gerne ville have brugt tid til at gnægge lidt over – det kan man bare ikke, for det hele er på tid og det er faktisk en lille smule stressende – på den gode måde.

Og så er det jo viral marketing pr. excellence – og det sjove er, at man jo godt gider, når det er lavet godt nok…

(nå – det viser sig så, at udfordringen allerede er slut – men det var sjovt så længe det varede… – beklager den forsinkede reklame…)

Advertisement