Jeg iler også med en anbefaling af mitKBH.dk

by Nadja

Jeg ved godt, at det er ikke er så originalt at lovprise det nye initiativ – mitKBH – i den danske blogosfære. Men jeg gør det altså lige alligevel – for jeg synes også, det er fantastisk med et københavnerskabt site med anbefalinger til Københavns udesteder, parker og natteliv.

Det er altså virkelig godt tænkt – og udført. Gennemført…Og helt skønt, at man på denne måde får adgang til så mange forskellige vinkler og syn på samme sted – og en indgang til så mange forskellige københavneres København. Et godt eksempel på, hvordan fællesskabet løfter og skaber i flok.

Jeg har selv foreløbig kun lagt et indlæg om Assistens Kirkegaarden – og fik at vide, at der ikke rigtig var andre, der havde samme interesser som mig – men ved nærmere eftersyn havde jeg ligesom også tagget det ‘botanik’, ‘død’ og ‘inspiration’ – så det var nok ikke de store sællerter på et site, der primært handler om LIVET i byen. Men det var altså min skyld – ikke sitets…

Så jeg kan kun sige:

Ind og medvirk, del din københavnerviden, gør brug af andres københavnerviden, tjek og oplev dit, mit og vores allesammens København!

Advertisement