Dagens positive indkøbsoverraskelse: Kørende kurve i Irma

by Nadja

Det her er sikkert ‘old news’. Men jeg må undskylde mig med, at jeg mit Årstiderneabonnement kombineret med Emmerys, Irma City, Halalslagtere, specialbutikker og fantastiske grønthandlere rundt om hjørnet, ikke så ofte frekventerer deciderede supermarkeder. Og at det – når det en sjælden gang er tilfældet – er fordi jeg skal på storindkøb (som i STOR-indkøb) og så er jeg i bil og bruger indkøbsvogn m. polet og alting. Og altså ikke kurve.
Derfor var det meget nyt og spændende, da jeg her til formiddag var jeg i Irma. Jeg skulle ikke have så meget, og jeg var på cykel (og ja, cykelhjelmen var på). Og tænk, så havde de fået de her nye kurve.

Ved første øjekast kunne jeg ikke lige aflure de mange håndtag, der vendte i forskellige retninger. Og selvom jeg var ekstremt nysgerrig efter at aflure kurven dens lyksaligheder, syntes jeg trods alt ikke, at jeg skulle stå og lege alt for længe ved den, før jeg kom igang med mine indkøb. Så det var først, da jeg stillede mig i den lørdagslange kø, at dens genialitet udfoldede sig. Den havde simpelthen hjul. Og ikke alene det – et af de mange håndtag kunne foldes ud, så kurven transformeredes til trækvogn.

Det er sgu da for smart… ikke kun i køen, hvor man så slipper for folks fyraftens-arrige- skubben-med-kurv-hen-mod-kasse, men også for ældre mennesker, der endnu ikke er i rollator-alderen, men trods alt synes, kurven er tung at slæbe.

Og så er det helt sikkert også smart for Irma – for kurvens tyngde plejer trods alt at lægge en vis begrænsning på, hvor meget man bilder sig selv ind, at man snildt kan slæbe hjem/mase ned i cykelkurven uden at udsætte sig selv og sine medtrafikanter for stor fare. Så mon ikke der ryger en ekstra liter juice eller to med ned i trækkurven?

Så det var virkelig et eksempel fra det virkelig liv på, hvordan nøje studier af forbrugeradfærd kombineret med god ideudvikling har medført en markant forbedring for både Irma og forbrugerne.

Advertisement