Hjælp os med at ideudvikle fremtidens Reflexioner…

by Nadja

Reflexioner-bær

I Reflexioners redaktion har vi hver vores favoritter fra de første fire numre. Yndlingsartikler, billedserier, der bare var lige i skabet, særligt fine samspil mellem ord og billeder – eller mellem det enkelte nummers forskellige indslag.

Nogle indslag er vi rørende enige om, er meget ‘reflexioner-agtige’ (ubetinget et plusord i dén snævre kreds…uden at der nogensinde er sat ord på, hvad det præcis dækker – eller om vi er enige om betydningen. Men (heldigvis, for det er det, der gør samarbejdet så inspirerende) er der også mange indslag vi ikke er helt som enige om…

Diskussionen om favoritter er vigtig. Ikke fordi vi skal blive ved med at ærge os over de ting, der aldrig blev som vi havde håber – og slet heller ikke fordi, vi bare ukritisk skal kopiere vores egne favoritter. Men fordi det er godt krudt på ideudvikligen og er vigtige for diskussionerne om fremtidens redaktionelle og visuelle linjer.

Så nu, hvor vi er i fuld gang med at videreudvikle konceptet og ideudvikle indholdet til det næste nummer, kunne jeg godt tænke mig at smide endnu mere krudt på diskussionerne. Nemlig ved at spørge jer – læserne – om jeres holdninger og favoritter.

Hjælp os med hvæsse konceptet ved at dele dine reflexioner med os…

  • Er der en eller flere artikler, der satte tankerne igang?
  • Satte en bestemt billedserie sig særligt fast på nethinden?
  • Har du et favoritnummer blandt Reflexioner om Søndagen, Reflexioner om Holdninger, Reflexioner om Stjerner og Reflexioner om Rødder. Og hvorfor?
  • Hvad skal der til, for at noget er Reflexioner-agtigt?
  • Og hvad er absolut ikke Reflexioner-agtigt?

Jeg ved, at det kan være svært at huske detaljerne – så hvis du ikke liiiige har dem liggende fremme på dit coffee-table, kan du genopfriske indholdet på reflexioner.org.

Ordet er frit…

Advertisement