Når blogosfæren løfter i flok

by Nadja

I forgårs efterlyste jeg gode eksempler på internationale corporate blogs her på bloggen. Og kort efter væltede det ind med gode, relevante og meget inspirerende links, der viser den internationale corporate blogosfære i al sin mangfoldighed.

Efterlysningen skyldtes i første omgang, at nogle videbegærlige kolleger stillede mig en masse gode spørgsmål om blogosfæren, og jeg manglede lige de sidste argumenter og trumfkort for rigtigt at kunne forklare det. Så da de mange links begyndte at vælte ind, sendte jeg kollegerne et link til indlægget + kommentarerne.

Og det satte de stor pris på. Men det sjove var, at det egentlig ikke var de enkelte links i sig selv, der var det mest overbevisende. Det var mængden, hastigheden og kvaliteten i de svar, der kom. For ligesom det selvorganiserede Blogforum og Wikipedia, (jeg blev nok selv rigtigt opmærksom på fællesskabets vid og kraft, da jeg for et par år siden interviewede Jimbo Wales fra Wikipedia) blev det i sig selv et af de bedst tænkelige eksempler på blogosfærens og den sociale tankegangs kraft.
At en blogger havde brug for hjælp, svar, nuancer, perspektiver – og at det kun var båndbredden, der begrænsede svarhastigheden :-)

Advertisement