Wauw – arkitekten Frank O. Gehry leger nu også med bildesign

by Nadja

Læste lige i en kort notits i Politiken, at arkitekten Frank O. Gehry – der ikke alene er manden bag Guggenheim i Bilbao, men også har tegnet det meget spektakulære Experience Music Project i Seattle, hvor jeg netop har tilbragt en hel dag på at lære at scratche… – har kastet sig over bildesign.

Politiken viste de første skitser til bilen, der sandsynligvis vil blive sat i produktion af General Motors. Og den var boblet, atypisk, superlækker og bare helt, helt anderledes at se på end en almindelig bil. Et godt eksempel på, hvor meget nyskabelse/tænkning, der kommer ud af, at krydse fagområder…

I mangel af bil-billede kommer her lige et snapshot fra Experience Music Project (klart en anbefaling værd, hvis man befinder sig i The Pacific Northwest).

Experience Music Project, Seattle


Advertisement