Så så man lige mig være blevet lige så gammel som Maud

by Nadja

Bare lige en hurtig tanke, som jeg ikke rigtig har kunnet abstrahere fra siden jeg lørdag aften landede efter en lang flyvetur og tændte for Matador (den ultimative komfort-tv) for første gang i mange år…

Og hvad så jeg? Jeg så Mads Skjern, Frk. Friis og Ingeborg være på min alder…

Og allermest vildt: Maud og jeg må være ca. lige gamle… For lidt hurtig hovedregning (man fik børn yngre dengang og hendes ældste skal starte i skole – er altså ca. 6 år gammel), at hun højst er omkring de 30 her i de første afsnit.  (så som 32-årig er det ovenikøbet lidt en tilsnigelse at kalde os jævnaldrende).

Bumbum…gad egentlig vide, hvor gammel Misse Møghe skal illudere at være. Nok ikke så gammel som hun virker… gad vide om jeg skriver et lignende blogpost, når jeg om 20 år ser Matador som podcast (eller hvad det hedder til den tid). Identificerer jeg mig så med Misse…?

Advertisement