Hjemme i andedammen for en kort bemærkning

by Nadja

276.jpg

Der har været et mindre ‘change of plans’, så jeg har kortet et par dage af min Seattle-tur… og i stedet tager over til mine forældre i Kina.

Så i to dage er jeg ‘inkognito’ tilbage i Danmark for lige at ordne nogle praktiske ting såsom visum og nye billetter (og ja – absurd nok havde det været kortere at tage den anden vej rundt om jorden, men der var en masse andet baks forbundet med det).

Det er en spøjs fornemmelse at være her – og så alligevel ikke rigtigt at være her. Og syret, at jeg sagtens kunne have skrevet de næste par blogposts somom jeg stadig var i Seattle – mens jeg faktisk sidder på Nørrebro…

Når jeg alligevel lige røber min geografiske placering i dag (Kbh) og de næste par uger (Beijing) er det, fordi jeg har på fornemmelsen, at blogadgangen fra Kina er blokket. Og derfor kommer jeg nok til at være meget stille i blogosfæren de kommende uger – selvom jeg egentlig har en masse ideer til posts. Jeg kan bare ikke nå at skrive dem, før jeg rejser videre.

Så sandsynligvis et par tavse uger herfra – men jeg håber, at I vil fortsætte kommentarstrømmen herinde, mens jeg er væk. For eksempel ville jeg være rigtig glad, hvis nogle af jer ville få smidt et par alternative afslutninger på ‘Konen med æggene’ ud i kommentarfelterne :-)

Og så skal jeg nok springe med ned i andedammen igen, så snart jeg er tilbage…

Advertisement