Plads til begejstring – god måde at formidle byplanlæggernes faglighed

by Nadja

Politiken 3. september 2006 – Tankeudflugt # 5

Hver søndag bringer Politiken en ny artikel i serien ‘Plads til begejstring’. Her udfordrer de nyskabende arkitekter til at skabe nye bud på, hvordan Rådhuspladsen kan indbyde mere til ‘udhængning’ og forsamling og fejring end i dag.

Der kommer et tankevækkende nyt bud hver søndag – med god faglig argumentation for forslagene. Fin måde at engagere borgerne mere i byplanlægningen og byens rum.

Denne genre mestres i øvrigt supergodt af gratismagasinet KBH, som man altid skal gøre sig selv den tjeneste at snuppe med hjem, når man støder på deres stativer på udvalgte steder. Men fint, at Politiken går med ind i kampen – det er faglig formidling på den fede måde.

Advertisement