Er bloggen hverdagens natteliv?

by Nadja

En ting er, at jeg selv er begyndt at bruge mange en sen nattetime på at blogge. Men en anden ting er, at det samme vist gælder for de fleste andre bloggere. For et post kan have ligget og hygget sig hele dagen uden særlig mange læsere. Og så pludselig fra klokken 22 og et par timer frem kommer der markante tinder på statistikkurverne. Så begynder bloggenes – og bloggernes – natteliv.

De små, blå timer, hvor man deler dagens strøtanker med andre, skaber nye relationer, roder sig ud i lidt for kække eller bombastiske formuleringer og bekræfter hinanden i, at man tænker interessante tanker.

Tanker, der før blogosfærens tid ofte ville være druknet foran reality-flimmeren, men som nu finder vej ud af hjernerne og ind på alverdens computerskærme og lystavler.

Advertisement