Tankevirksomhed

by Nadja

Jeg har rost dem før – men nu gør jeg det lige igen… Reklamebureauet Propaganda McCann er og bliver motivationsretorikere pr. excellence.

For ikke alene benytter de enhver chance for at skabe motivationsretoriske kampagner for deres kunder (hedengangne Mobilix med “Samtale fremmer forståelsen” er stadig et af mine yndlingseksempler på motivationsretorisk reklame) – de markerer sig også meget stærkt med reklamekampagnen “Propaganda for os selv”, der kører rene helsides-tekstannoncer i de store dagblade.

Modigt, meget modigt at turde køre ren tekst – og det lader sig også kun gøre, fordi der er en rigtig, rigtig dygtig tekstforfatter bag. En tekstforfatter, der med vid og bid formår at spidspointere vigtige, små indspark til tilværelsen. Altid tanker og pointer, der på en gang formår at sige noget om vores socialliv og arbejdsliv/ organsiationer/ledelse/ kommunikation.

Igår genudsendte de en af mine yndlings-annoncer – nemlig “Tankevirksomhed”, der handler om, hvor vigtigt det er at udfordre sig selv til at tænke anderledes.

Og se så…det er jo en af Reflexioners og mine ultimative kæpheste: at man aktivt skal udsætte sig selv og sine hjerneceller for vinkler, viden, fag-input og visuelle indtryk, man ellers ikke ville få. Og jeg synes, Propaganda McCann meget elegant formår at spidspointere den tankegang.

Læs eller genlæs Propagandas propaganda for sig selv på her.

Advertisement