Nu gik det ellers lige så godt – men øv – nu er jeg stuck :-(

by Nadja

Så så man lige mig. Jeg har købt domænenavn, fundet en host, der skulle kunne håndtere wordpress og havde fint fået downloadet det hele. Men øv, nu kan jeg ikke finde ud af at flytte alt det, jeg har lavet her på bloggen over på den nye side (for der er ikke en smart lille import-from-wordpress-knap, som der ellers er her på den gratis version).

Og så kan jeg gud-døle-mig heller ikke få hverken de små formatteringsikoner frem eller finde ud af at downloade de visuelle temaer, jeg gerne ville bruge. Og jeg er jo desværre hjælpeløs, når det gælder kodning…
Så lige nu ligger der bare en automatisk “sorry – there’s nothing here” meddelelse der, hvor jeg skulle have brugt kvällen på at fylde nyt indhold ind. Øv altså – så meget for, at jeg lige var begyndt at synes, at jeg var ved at få hul på bylden…

Men well, well… følg udviklingen her på bloggen… to be continued. Og – needless to say – hvis nogen derude ved, hvordan jeg kommer videre herfra, må I meget gerne lige sende et pip :-)

Advertisement